Nieuws uit Elsene

Elsene

Nieuws uit Elsene

Man verschanst zich op dak in Elsene

18/06/18 15:21 - In Elsene heeft een man zich maandagmiddag verschanst op een dak in de Maesstraat. Dat meldt de krant La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie.

Iedereen op scherp voor Theo Francken aan VUB

15/05/18 02:57 - Bij de Vrije Universiteit Brussel maken ze zich vandaag op voor de komst van staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken (N-VA). Die onderneemt een tweede poging om een lezing te geven.

Agent schiet overvaller van traiteurzaak in de buik

13/05/18 02:57 - Bij een overval op de Déli Traiteur in de Edelknaapstraat werd vrijdagavond laat de overvaller neergeschoten door de politie. Voor de 49-jarige man was het niet de eerste gewapende overval.

Politie schiet vermoedelijke overvaller neer

12/05/18 10:32 - De Brusselse lokale politie heeft vrijdagavond in Elsene een man neergeschoten die een handelszaak zou proberen overvallen hebben. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De vermoedelijke overvaller, die de agenten had bedreigd met een vuurwapen, werd in de buik geraakt en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het Brusselse parket heeft twee onderzoeken geopend, één naar de overval en één naar het gebruik van een vuurwapen door de politie.

Vrouw die zichzelf in brand stak is overleden

04/05/18 15:15 - Een vrouw is in het ziekenhuis bezweken aan haar verwondingen nadat ze zichzelf vrijdagvoormiddag in brand had gestoken in het Tenboschpark in Elsene.

Heraanleg Elsensesteenweg gaat nieuwe fase in

01/05/18 02:57 - De heraanleg van de Elsensesteenweg gaat vanaf vandaag een nieuwe fase in en de werken tussen de Waversesteenweg en de Vredestraat starten. Tot nu toe waren het de nutsbedrijven die in de zone aan het werk waren.

Een Camino, een mysterieuze brief en een spade: meer had Jules Dobbels niet nodig om een job te veroveren

24/04/18 03:00 - Een oude bromfiets, een mysterieus briefje en een spade. Meer had sollicitant Jules Dobbels niet nodig om reclamebureau TBWA te overtuigen van zijn creativiteit. “De zotste sollicitatie ooit”, aldus zijn verhoopte werkgever, die wat moeite moest doen om hem te vinden.

Alcoholverbod op straat wordt goed nageleefd

27/03/18 02:57 - Het alcoholverbod dat de gemeente Elsene heeft uitgevaardigd op en rond het Flagey- en Heilig-Kruisplein wordt voorlopig goed nageleefd.

Motorrijder niet langer in levensgevaar na ongeval

21/03/18 13:30 - De motorrijder die woensdagochtend zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Elsene, verkeert niet langer in levensgevaar. Dat meldt het Brusselse parket. Dat parket heeft intussen een verkeersdeskundige en een wetsarts aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Zeg niet zomaar ‘wijkagent’ tegen een ‘buurtregisseur’

06/03/18 05:31 - Het budget voor de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene wordt dit jaar verhoogd met 6,4 miljoen euro. Dat geld is nodig om te investeren in meer politieagenten. Die moeten niet alleen vaker uit Brussel komen, ze moeten ook weer meer de straat op.

Zelf nieuws uit Elsene?
Deel ervaringen over ElseneElsene

„ Alles over Elsene op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken